Kolmårdsdubbeln
Kavlen på Eventor Medeln på Eventor O-Ringen OK Kolmården i samarbete med: Holmen Norrköpings Tidningar TB Bil Letro Sport Jimmy Dahl

Kolmårdsdubbeln 6-7 april 2019

26 augusti 2018

2019 gör vi ett nytt försök med att arrangera Kolmårdsdubbeln med arenan vid Lilla Älgsjön. Tävlingarna går av stapeln 6-7 april och bjuder som tidigare först på en medeldistans följt av stafett i form av den klassiska Kolmårdskavlen. Tävlingsarenan är vackert belägen precis intill Lilla Älgsjön, inte långt från arenan från 2017 men med till stor del nya tävlingsområden. Vi kommer att kunna erbjuda två fina tävlingar i två helt olika partier. Medeldistansen kommer att gå nordost om arenan i samma område som 2017 års tävlingar medan stafetten avgörs sydväst om arenan på kartan som heter Kolmårdens Tak. Terrängen är typisk fin Kolmårdsterräng med en blandning av öppna tallbevuxna hällmarker och mer tunglöpta partier med sankmarker och blåbärsris. Som vanligt perfekt stafettuppladdning för alla klubbar inför 10-mila och i år dessutom bra förberedelse inför sommarens O-ringen i Kolmården. Anmälan i Eventor öppnar under vintern.

Varmt välkomna!

Förtydligande till reklamblad: 

På reklamblad som vi delat ut (se nedan) har texten ”i påskhelgen” slunkit med (från den tävling vi hade tänkt hålla 2018). Kolmårdsdubbeln 2019 går 6-7 april medan påskhelgen infaller 19-22 april. Ni är naturligtvis välkomna både för att springa Kolmårdsdubbeln och under påsk för att träna på våra fina träningspaket!