Kolmårdsdubbeln
Kavlen på Eventor Medeln på Eventor O-Ringen OK Kolmården i samarbete med: Holmen Norrköpings Tidningar TB Bil Letro Sport Jimmy Dahl

Kolmårdsdubbeln inställd

31 mars 2020

Tyvärr måste vi meddela att pga pågående Coronautbrott är Kolmårdsdubbeln inställd. Planen i dagsläget är att genomföra tävlingen med samma banor nästa år.

Även den planerade närtävlingen 5/4 vid Lilla Älgsjön tvingas vi ställa in genom att allmänna sammankomster med fler än 50 personer har stoppats. Istället erbjuder vi enskilda löpare eller mindre grupper, t ex klubbträningar, att träna på banorna. Vi kommer att ladda upp banorna på Livelox fr o m söndagen den 5 april. Kontrollerna är utmärkta med ”kontrollkrukor” och kommer att sitta ute under våren och sommaren. Om man har en GPSklocka kan man om man så önskar ladda upp sitt lopp och få såväl totaltid som passertider vid kontrollerna. På det sättet kan man jämföra sig med andra löpare, som också laddat upp sitt lopp. Mer information på OK Kolmårdens hemsida. Välkommen att springa en medeldistansbana i fin terräng!

Hälsar tävlingsledningen